♡ Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 50 €‎ ♡
Izkoristi 50% popust na planerje 2023.

Izkoristi 20% popust na Gratitude journal še

Ur
Minut
Sekund

Happy PLAN Gratitude journal ti bo pomagaj prepoznati pozitivne vidike tvojega življenja, za katere si hvaležna in si vzeti čas, da jih začneš ceniti. Vsak dan zaključi z razmišljanjem o pozitivnih trenutkih, ki so se zgodili.

Previous
Next

Sestavi svoj dnevni urnik in označi najpomembnejše dnevne naloge. Uporabi prostor za pisanje o pozitivnih stvareh in svojih občutkih.  Ko razmišljaš o njih, preoblikuješ in sprogramiraš svoje možgane ter se vedno znova osredotočaš na pozitivne stvari v tvojem življenju. Vsebuje prostor za pozitivne afirmacije in cilje. 

Piši o srečnih trenutkih, ljudeh in čudovitih stvareh, za katere si hvaležna tisti večer. Napiši pismo sami sebi, zapolni prostor s svojimi mislimi, da se sprostiš in sprostiš stres. Dnevnik vsebuje vprašanja, ki ti omogočajo, da prepoznaš vse, za kar si v življenju lahko hvaležna.

Odklopi se od stresa s pobarvankami in navdihujočimi citati, ki te bodo motivirali in spodbudili. Dnevnik je napolnjen z idejami za “self care”, kot so meditacija, joga in še veliko več!

Zaploskaj si, saj si daleč prišla, hkrati pa si postavi nove cilje za prihajajoče dni. Stopi korak nazaj in si poglej širšo sliko, tako da preveriš svojo tedensko produktivnost in občutke. Za vikend se osredotoči na nov teden in si vzemi čas, da ugotoviš, kako se lahko počutiš bolje in postaneš srečnejša.

Previous
Next
Previous
Next

Postavi sebe na prvo mesto!

Dnevnik hvaležnosti je za uporabo 3 mesecev, saj v povprečju traja približno toliko časa, da vedeje postane navada.

sl_SISL
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty