♡ Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 40 €‎ ♡
Kupi dva dnevnika hvaležnosti in prejmi 50 % OFF na enega s kodo GRATITUDE

Kateri planer 2022 je pravi zate?

Planer 2022: Si želiš organizirati življenje s Happy PLAN rokovniki, ampak nisi prepričana, katera izdaja bi ti najbolj ustrezala?

V tem članku bomo zajeli prav vse osnove novih Happy PLAN planerjev za leto 2022. Razpravljali o razlikah med notranjostmi in odgovorili na nekaj ključnih vprašanj, ki vam bodo pomagala najti popoln planer za leto 2022.

Ne glede na to, ali si mama, podjetnica z natrpanim urnikom, študentka ali preprosto samo ljubiteljica načrtovanja svojega časa, so naši planerji ustvarjeni tako, da lahko prav vsaka izmed vas najde nekaj, kar bo ustrezalo tvojim potrebam. Planer 2022 v novi izdaji ti omogoča, da boš dvignila svojo produktivnost in si hitreje, predvsem pa lažje organizirala svoj dan in si kljub natrpanem urniku uspeli vzeti tudi čas zase. Prav vsi planerji 2022 so vezani z Rose Gold spiralno vezavo in vogalniki, ključna razlika pa so seveda dizajn platničk, velikost planerja in njegova notranjost.

1.KORAK: Izberi željeno platničko

planer 2022

Za leto 2022 lahko izbiraš med tremi novimi nekoliko bolj ženstvenimi stili:

Happy SPACE, Happy BLOOM in Happy CHERRY.

Prav vse platničke pa lahko pokombiniraš z dvema različnima dizajnoma notranjih strani: z dnevno in tedensko izdajo ali pa izbereš preprosto POCKET verzijo, ki se prilega v prav vsako torbico.

2.KORAK: Izberi željeno velikost

regular ali pocket

Potrebuješ lahek planer, ki ga lahko pospraviš tudi v svojo majhno torbico?

Potem je POCKET planer kot naročen zate. Dovolj majhen, da ga vzameš s sabo povsod, hkrati pa je notranjost dovolj prostorna, da si lahko zabeležiš vse svoje misli, opravila, sestanke in misli.

Če pa si “planner addict” tako kot jaz, ko ta knjigica drži skupaj tvoje celo življenje in si brez nje ne predstavljaš preživeti dneva, potem je REGULAR planer popoln zate. Vsebuje prostor za čisto vse kar potrebuješ, velikost A5 pa ti omogča, da ga vseeno lahko vzameš s sabo kamorkoli. Ker pa so dizajni naši platničk tako zelo elegantni in šik, torbice sploh ne potrebuješ, saj ga bodo drugi hitro zamenjali za modni dodatek. Za regular planer sta na voljo dve različni notranjosti: TEDENSKA in DNEVNA.

3.KORAK: Izberi željeno notranjost

tedenski planer

Če si v prvem koraku izbrala POCKET velikost, potem je tvoja naloga nekoliko lažja. Pocket planer je na voljo v samo eni zelo preprosti notranjosti, ki pa je vseeno dovolj prostorna za sledenje tvojim navadam, nalogam, ciljem in vsem drugim tedenskim obveznostim.

Če pa si izbrala REGULAR velikost, imaš kot že povedano na voljo dve notranjosti.

Tako v tedenski kot tudi v dnevi REGULAR izdaji boš našla...

Poleg standardnih mesečnih strani za načrtovanje boš v planerju našla prostor za načrtovanje svojih opravil, fitnesa in prehrane, prostor za svojo vizijo za leto 2022 in prostor namenjen mesečnim ciljem ter strani za načrtovanje in sledenje svojim financam..

Določi svoje cilje za leto 2022

Organiziraj svoje naloge

Spremljaj svoje navade

Načrtuj in spremljaj svoje finance

Vzemi si čas zase

Spremljaj vse pomembne datume, praznike in rojstne dneve.

V planerju za leto 2022 pa je tudi kar nekaj novosti: lunin in menstrualni koledar.

Previous
Next

Dnevna izdaja ti omogoča dovolj prostora za zapis vseh dnevnih opravil, hkrati pa te spodbuja, da vsak dan zapišeš svojo dnevno zmago. Vsak mesec imaš poleg mesečnega pregleda z zavihki in mesečnih financ na voljo tedenski pregled, kjer si lahkozapišeš najpomembnejše tedenske naloge, načrtuješ prehrano in sestaviš listo vsega kar potrebuješ iz trgovine.

Dnevna izdaja je namenjena vsem, ki s težavo žonglirate med poslovnim in privatnim življenjem, saj te le-ta spominja, da si je potrebno vzeti čase. Mesečno ti z majhnimi osebnimi nalogami ter dnevnimi spodbudnimi in motivacijskimi citati pomaga doseči ali pa se vsaj približati tvojemu idealnemu ravnotežju.

Tedenska izdaja ima za vsak teden dodeljeni dve strani z razporeditvijo vsakega dne po urah od 6:00 pa vse do 22:00, s koledarčkom celotnega meseca za lažjo orientacijo, v katerem tednu se nahajaš.

Za vsakim tedenskim pregledom imaš eno celo stran namenjenu inspiraciji, ki jo lahko uporabiš za karkoli ti najbolj ustreza: za sledeneje navadam, beleženju svojih misli, načrtovanju ali preprosto za čečkanje.

V tedenski izdaji je ena cela stran namenjena podrobnemu planiranju prehrane, telovadbi in tvojemu napredku.

Tedenska izdaja je namenjen vsem, ki imajo veliko opravkov in sestankov, ki so omejeni po urah ter potrebujete dovolj praznega prostora za zapis vseh misli, da ne uidejo.  Idealna je tudi za vse tiste, ki si radi časovno blokirate dneve in uživate v načrtovanju celotnega tedna z enim samim zamahom.

Previous
Next
sl_SISL
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty