♡ Brezplačna dostava za vse nakupe nad 50 € ♡

PLANER 2021: DNEVNA ALI TEDENSKA IZDAJA

šolski planer teden

Planer 2021

Planer 2021: Si želiš organizirati življenje s Happy PLAN rokovniki, ampak nisi prepričana, katera izdaja bi ti najbolj ustrezala?

V tem članku bomo zajeli prav vse osnove novih Happy PLAN planerjev za leto 2021. Razpravljali o razlikah med notranjostmi in odgovorili na nekaj ključnih vprašanj, ki vam bodo pomagala najti popoln planer za leto 2021.

Ne glede na to, ali si mama, podjetnica z natrpanim urnikom, študentka ali preprosto samo ljubiteljica načrtovanja svojega časa, so naši planerji ustvarjeni tako, da lahko prav vsaka izmed vas najde nekaj, kar bo ustrezalo tvojim potrebam. Planer 2021 v novi izdaji ti omogoča, da boš dvignila svojo produktivnost in si hitreje, predvsem pa lažje organizirala svoj dan in si kljub natrpanem urniku uspeli vzeti tudi čas zase.


Naroči svojega

 

Prav vsi planerji 2021 so narejeni z Rose Gold spiralno vezavo in vogalniki, ključna razlika pa je seveda dizajn platničk. Zaradi velikega zanimanja smo pri Happy plan obdržali vsem že dobro poznane platničke:

Happy FLUFF, Happy SPARKLE in HAPPY GEM.

Hkrati pa za leto 2021 izbiraš med tremi novimi nekoliko bolj ženstvenimi stili:

Happy ART, Happy BLOSSOM in Happy BLUSH.

Prav vse platničke pa lahko pokombiniraš z dvema različnima dizajnoma notranjih strani: z dnevno in tedensko izdajo.

 

 

Kaj boš našla …

Poleg standardnih mesečnih strani za načrtovanje boš v planerju našla prostor za načrtovanje svojih opravil, fitnesa in prehrane, prostor za postavitev letnih in mesečnih ciljev, strani za načrtovanje in sledenje svojim financam in navadam.

Določi svoje cilje za leto 2021

Organiziraj svoje naloge

Spremljaj svoje navade

Načrtuj in spremljaj svoje finance

Vzemi si čas zase

Spremljaj vse pomembne datume, praznike in rojstne dneve

Katera izdaja pa je primerna prav zate? Pa ugotovimo.


Naroči svojega

planer 2021 dnevni

PLANER 2021:DNEVNA IZDAJA

 

Dnevna izdaja ti omogoča dovolj prostora za zapis vseh dnevnih opravil, hkrati pa te spodbuja, da vsak dan zapišeš za kaj si hvaležna in kaj te osrečuje. Vsak mesec imaš poleg mesečnega pregleda z zavihki in mesečnih financ na voljo tedenski pregled, kjer si lahko načrtuješ telovadbo in prehrano, zapišeš najpomembnejše tedenske naloge in si hkrati vzameš čas zase.

Vsak teden imaš namreč zapisano po eno “self care” aktivnost in dovolj prostora, da si dodaš še kakšno svojo.

Dnevna izdaja je namenjena vsem, ki s težavo žonglirate med poslovnim in privatnim življenjem, saj te le-ta tedensko spominja, da si je potrebno vzeti čase, s predlogi aktivnosti in odgovori na najpogostejše vprašanje: Kako? Mesečno ti z majhnimi osebnimi nalogami ter dnevnimi spodbudnimi in motivacijskimi citati pomaga doseči ali pa se vsaj približati tvojemu idealnemu ravnotežju.


Naroči svojega

šolski planer teden

PLANER 2021: TEDENSKA IZDAJA

 

Tedenska izdaja ima za vsak teden dodeljeni dve strani z razporeditvijo vsakega dne po urah od 5:00 pa vse do 22:00. Prav tako kot dnevna izdaja, imaš tudi v tedenski izdaji poleg mesečnega pregleda z zavihki za lažjo navigacijo po planerju, na voljo tudi stran za pregled in sledenje svojim financam.

Na koncu vsakega meseca lahko najdeš 6 črtnih listov z dovolj prostora za zapis vseh odprtih nalog, ki jih je potrebno dokončati. Na začetku vsakega meseca sta dve strani namenjeni sledenju svojih navad (pitju vode, telovadbi in počutju) in nekaj praznih prostorov, kjer lahko dopišeš svoje dodatne navade in jim slediš ter le-te iz meseca v mesec izboljšuješ.

Tedenska izdaja je namenjen vsem, ki imajo veliko opravkov in sestankov, ki so omejeni po urah ter potrebujete dovolj praznega prostora za zapis vseh misli, da ne uidejo.  Idealna je tudi za vse tiste, ki si radi časovno blokirate dneve in uživate v načrtovanju celotnega tedna z enim samim zamahom


Naroči svojega

planer nova kolekcija 2021

 

Obe izdaji planerjev 2021 sta enako veliki (22 cm x 19 cm). Tedenski planerji so ožji (267 strani) in zato tudi nekoliko lažji od dnevnih, ki imajo 290 strani.

Čeprav sta obe izdaji prilagojeni temu, da jih lahko vzameš kamorkoli, če imaš raje manjše zvezke, je tedenski planer morda boljša izbira zate.

Za katerokoli izdajo pa se boš na koncu odločila, ti želim veliko veselega planiranja.

Objem,

Janja