♡ Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 40 €‎ ♡
Vsa prednaročila bodo odposlana do najkasneje konec novembra 2023.
Sale!

Empower Box - Povečaj svojo produktivnost

25,90 

Ali želiš postati bolj produktivna in učinkovito upravljati s svojim časom? Empower Box je zasnovana za povečanje tvoje produktivnosti in optimizacijo tvojega časa. S to škatlo boš pridobila dragocene strategije za določanje prednostnih nalog in ohranjanje osredotočenosti, kar ti bo pomagalo prevzeti nadzor nad svojim urnikom in doseči več.

Kaj lahko pričakuješ v tej očarljivi škatli:

 • Delovni zvezek Dvigni produktivnost: Poln praktičnih strategij, vaj in orodij, ki vam bodo pomagali optimizirati čas, povečati učinkovitost in doseči več.
 • Motivacijsko kartico, ki te bo navdihnila na poti do večje produktivnosti in uspeha.
 • Inserte s tedenskim pregledom za cel mesec: Za vadbo metode blokiranja časa in lažje upravljanje tvojega urnika.
 • Beležko Mesečni cilji: Za učinkovito postavljanje mesečnih ciljev in z njimi povezanih tedenskih aktivnosti.
 • Kartico Pomodoro: Kot vodilo skozi strukturiran pristop razdeljevanja nalog v osredotočene delovne intervale, kar ti bo pomagalo ostati osredotočena in produktivna.
 • Nalepke z ikonami: Oblikovane za izboljšano in bolj učinkovito izkušnjo načrtovanja, kar ti omogoča hitro in vizualno prepoznavanje različnih vrst dejavnosti ali nalog.

Zakaj je Vitality Box prava izbira zate:

 1. Povečaj svojo produktivnost.
 2. Učinkovito upravljaj s svojim časom.
 3. Ostani osredotočena.

V Empower Boxu boš našla vsa potrebna orodja in pridobila veščine za dosego večje produktivnosti in boljše upravljanje časa. Naučila se boš učinkovito splanirati svoj mesec, teden in dan, ki bodo v skladu s tvojimi cilji in dobrim počutjem.

Začni svojo potovanje s škatlo Empower Box, ki ti bo pomagala povečati produktivnost, izboljšati načrtovanje in optimizirati čas in organizirati svoj prostor. Za še celostnejši razvoj pa priporočamo, da k Empower Boxu dodaš tudi Dream Big Box in Vitality Box. S tem trojčkom boš dvignila vse vidike svojega življenja na novo raven. Ob naročilu dveh ali vseh treh škatel razvoja pa ti kot darilo ob nakupu podarimo bon za 40 % popust na naslednji nakup kateregakoli planerja iz naše ponudbe, da še povečaš svojo produktivnost in organizacijo.

Za več podrobnosti o preostalih dveh škatlah, Dream Big in Vitality, klikni na link spodaj:

Rated 0 out of 5
(0 mnenj strank)
sl_SISL
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty