♡ Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 40 €‎ ♡

O MENI

Tudi sama sem že bila tam kjer si ti, vedno v iskanju popolnega planerja. Verjemi vem, kako pomembno je najti tistega pravega, saj te bo spremljal celotno leto in ti pomagal uresničiti vse cilje, ki si si jih zadala. 

Ne glede na to, kateri planer je prišel na trg, nikoli ni bilo v njem točno to kar sem iskala. Da bi bil osredotočen predvsem na to, da mi olajša dan in izboljša mojo produktivnost.

Vedno sem imela premalo prostora za zapisovanje, notranjost preskopa, dizajni pa premalo odrasli in elegantni.

Sama si brez načrtovanja in zapisovanja ne predstavljam življenja. Ni skrivnost, kako produktiven si lahko, ko enkrat obvladaš umetnost načrtovanja.

Happy PLAN je planer in dnevnik v enem, ki v sebi združuje vse kar potrebuješ za uspešen začetek dneva. Ne le, da so šik in skoraj preveč lepi, da bi v njih pisala, so ultimativno orodje za načrtovanje obveznosti ter usklajevanje poslovnega in zasebnega življenja, s katerim boš vedno na pravi poti do uresničevanja zastavljenih ciljev.

Ni skrivnost, kako produktiven si lahko, ko enkrat obvladaš umetnost načrtovanja; sanje, želje in načrti pa postanejo bolj oprijemljivi, zanje imamo več motivacije, ko so „črno na belem“ zapisani na papirju in časovno opredeljeni. Happy PLAN te opominja, da je vsak dan priložnost, da obrneš nov list, začneš znova in narediš korak bližje svojim sanjam.

Zasnovan je za elegantno žensko in punco, ki želi biti na tekočem s svojimi dnevnimi nalogami in imeti pod kontrolo svoje finance, slediti svojim navadam in sreči ter boljše jesti in telovaditi. In kar je najlepše, vsak planer je samo zate ročno izdelan v Sloveniji.

Bodi bolj produktivna in na dneve, ki niso zabasani z nalogami pritisni pavzo, poskrbi zase in spoznaj svojo vrednost.

 

Janja

¤

sl_SISL
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty