♡ Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 40 €‎ ♡

 

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN UPORABE SPLETNE TRGOVINE

Happy Planner Land, Janja Fortin s.p.
Sedež podjetja: Endliherjeva ulica 13, Ljubljana, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 82583650
E-mail: janja.fortin@gmail.com
Podjetje je registrirano pri Okrožnem sodišču v Ljubljani.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine happyplannerland.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Upravljalec spleten trgovine happyplannerland.com (v nadaljevanju “Happy Planner Land” ali “spletna trgovina”) je podjetje Happy Planner Land, Janja Fortin s.p.

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji poslovanja, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), zato vas prosimo, da si le-te preberete.

Podjetje Happy Planner Land, Janja Fortin s.p. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev poslovanja v spletni trgovini happyplannerland.com.

Dostopnost informacij

Spletna trgovina Happy Planner Land se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije:

a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
g) način plačila in dostave,
h) časovno veljavnost ponudbe,
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba artiklov in cene

Cene izdelkov v spletni trgovini happyplannerland.com so izražene v evrih in ne vsebujejo stroškov dostave. Cene vne vsebujejo DDV
Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba in cene v spletni trgovini happyplannerland.com ažurirajo in spreminja pogosto in hitro. V primeru, da artikli niso na zalogi, pa je to tudi jasno označeno.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Podjetje Happy Planner Land, Janja Fortin s.p. si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

Naročilo in cene

Kupoprodajna pogodba med spletno trgovino happyplannerland.com in kupcem je sklenjena v trenutku, ko Happy Planner Land kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Happy Planner Land kot za kupca. Zaradi zagotavljanja točnosti dobave oz. točnosti podatkov lahko Happy Planner Land pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika.

Načini plačila

Spletna trgovina happyplannerland.com
omogoča naslednje načine plačila:
– s prednakazilom na naš poslovni bančni račun
– s kartico ob zaključku naročila na spletni strani
– s Paypal plačilno metodo

Stroški pakiranja in dostave znašajo 3,95 €.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po ceniku dostavnega podjetja. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

Izdaja računa

Spletna trgovina happyplannerland.com po plačilu oz. pri dostavi naročenih artiklov kupcu priloži original račun.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Kode za popust na naročilo

Koda za Popust na naročilo oz promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine happyplannerland.com. Aktivno kodo najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, na naslovni strani spletne trgovine oz. na podstrani opisa posmezne akcije. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih darilc do popusta na naročilo. Vsaka koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v tem omejenem roku, sicer je neveljavna. Promocijske kode niso združljive z ostalimi akcijami in se ne upoštevajo na že znižane izdelke.

Uporaba kode za Popust na naročilo:

–  Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico.
– V spletni blagajni na prvem koraku v polje ”promocijska koda” vpišite posamezno promocijsko kodo in kliknite ”potrdi”.
– Za en nakup je možno uveljaviti le eno promocijsko kodo  na naročilo.
– Koda za Popust na naročilo: velja za nakup izdelkov in ne velja za stroške dostave razen v primeru, ko je eksplicitno določeno, da koda za Popust na naročilo zajema tudi stroške pošiljanja. Koda za popust ne velja na že znižane izdelke.
– Ko vpišete kodo za Popust na naročilo:, se vrednost kode za Popust na naročilo avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.

Odstop od naročenega blaga

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik (po 43.č členu ZVPot) pravico, da v štirinajstih (14) dneh podjetju na elektronski naslov (janja.fortin@gmail.com) sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti nepoškodovano, neuporabljeno in neodprto blago, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik vrne blago na naslov: Endliherjeva ulica 13, Ljubljana, 1000 Ljubljana Po prejemu blaga podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila za vrnjene izdelke. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga in pa prvotni strošek pošiljanja naročenega blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 14 dneh od prejema sporočila o odstopu od pogodbe oz. v 14 dneh od prejema vračila izdelkov.

Izdelek, katerega želite vrniti ali zamenjati, mora biti:

  • neuporabljen
  • čist
  • nepoškodovan
  • v originalni nepoškodovani embalaži.

Izdelkov, kupljenih v akcijah, ni mogoče vrniti in za take izdelke ni reklamacije.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz koda za Popust na naročilo:, se ta sredstva upoštevajo kot Popust na naročilo: in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon.

Če ste izdelek že začeli uporabljati, odstop od pogodbe in vračilo izdelka več ni mogoče. Prav tako reklamacija oz odstop od pogodbe ni mogoč za izdelke, ki je bili v kakršni koli meri personalizirani željah kupca.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Podjetje Happy Planner Land, Janja Fortin s.p. se obvezuje varovati podatke o kupcih in članih (osebni podatki, podatki o nakupih). Vse podatke, ki jih pridobi v spletni trgovini happyplannerland.com in zbrane podatke, sme uporabljati izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom.

Podatki o kupcih se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in se v nobenem primeru ne bodo posredovali tretjim oz. nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam  in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla.

Katere osebne podatke obdelujemo

– Osnovni kontaktni podatki (ime, priimek, telefonska številka, e-naslov);
– Podatki o uporabi naših spletnih strani (kliki na povezave, porabljen čas) in podatki glede odziva na naša e-poštna sporočila (ali je bilo sporočilo odprto, na katere povezave ste kliknili);
– Podatki, ki jih potrebujemo za izpolnitev pogodbe in dostavo kupljenega blaga (predmet nakupa, cena, naslov za dostavo, čas dostave, način plačila, datum plačila, podatki o reklamacijah, podatki o izdanem računu ipd.).
– Pravne podlage za obdelavo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo na naslednjih pravnih podlagah:

– kadar ste za obdelavo svojih osebnih podatkov podali privolitev za obdelavo za posamezen namen obdelave, pri čemer imate vedno pravico, da dano privolitev prekličete (npr. za prilagojeno obveščanje o naši ponudbi, ki temelji na oblikovanju profilov);
– kadar imamo za obdelavo vaših osebnih podatkov zakonit interes (primer bi lahko bil: ko vam pošljemo e-pošto v primeru, da ste zapustili nakupovalno košarico na naši spletni strani brez dokončanja nakupa).
Nameni obdelave osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko uporabljamo za enega ali več navedenih namenov:

– komuniciranje z vami glede zagotavljanja naših storitev ter odgovarjanja na vaša povpraševanja;
sklenitev pogodbe in izpolnitev obveznosti, ki izhajajo iz sklenjene pogodbe;
– tržno komuniciranje (pošiljanje e-pošte, navadne pošte in SMS sporočil);
– tržno komuniciranje na podlagi prilagojenih oz. individualiziranih ponudb in sporočil, na oblikovanja uporabniških profilov oziroma razvrščanja v skupine, od katerih lahko vsaka prejema tržno komunikacijo z drugačno vsebino. Pri oblikovanju profilov spremljamo tudi posameznikovo aktivnost (kot npr. čas, ki ga posameznik preživi na določeni vsebini, katere vsebine ga zanimajo in odpiranje e-poštnih sporočil) ter frekvenco in vrednost preteklih nakupov;
– za uveljavljanje kakršnihkoli pravnih zahtevkov in reševanje sporov;
– za statistične analize o prodaji našega blaga in o uporabi naših spletnih strani.

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kaj se z njimi zgodi potem

Osnovne osebne podatke hranimo več čas, dokler [navedite, npr: imate status našega registriranega uporabnika na naših spletnih straneh, ste naročniki na naše novice, …].

Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve, hranimo trajno oz. do preklica te privolitve z vaše strani.

Podatke o izdanih računih hranimo 10 let od izdaje.

Podatke, ki si potrebni za sklenitev in izpolnitev pogodbe med vami in nami, hranimo še 5 let od izpolnitve pogodbe (dobave blaga).

Po poteku roka hrambe osebne podatke učinkovito izbrišemo ali anonimiziramo, kar pomeni, da jih obdelamo na tak način, da jih nikakor ni več mogoče povezati z vami oziroma ji pripisati vam.

Prostovoljnost posredovanja podatkov in posledice neposredovanja

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam niste dolžni posredovati, vendar pa v primeru, da jih ne posredujete, ne more prejeti določenih storitev oziroma z nami skleniti pogodbe. Kateri podatki so taki, da njihovo neposredovanje povzroči navedene posledice, bomo navedli vsakič, ko bomo od vas pridobivali osebne podatke.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo in ne omogočamo seznanitve z njimi tretjim osebam (izven podjetja Happy Planner Land, Janja Fortin s.p., razen tistim, ki imajo z nami sklenjeno pisno pogodbo, na podlagi katere izvajajo določena opravila v zvezi z obdelavo podatkov in so dolžni spoštovati zakonodajo glede obdelave in varstva osebnih podatkov (t.i. pogodbeni obdelovalci). Pogodbeni obdelovalci, ki jim posredujemo osebne podatke, so:

– ponudniki storitev marketinga;
– ponudniki pošiljanja e-poštnih sporočil.

Pogodbeni obdelovalci smejo osebne podatke obdelovati zgolj v okviru naših navodil in osebnih podatkov ne smejo obdelovati za lastne namene. Zavezani so, skupaj s svojimi zaposlenimi, k varovanju zaupnosti vaših osebnih podatkov.

Pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov ne iznašajo v tretje države (izven držav članic Evropskega gospodarskega prostora – to so članice EU ter Islandija, Norveška in Liechtenstein).

Kakšne pravice imate v zvezi z osebnimi podatki, kako lahko prekličete privolitev za obdelavo in kakšne so posledice preklica

Glede svojih osebnih podatkov imate naslednje pravice:

A. da od nas kadarkoli zahtevate:

– potrditev, ali obdelujemo vaše osebne podatke;
– dostop do osebnih podatkov in naslednje informacije: namene obdelave; vrste osebnih podatkov; uporabnike ali kategorije uporabnikov, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki, zlasti uporabnike v tretjih državah ali mednarodnih organizacijah; predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov ali, če to ni mogoče, merila, ki se uporabijo za določitev tega obdobja; obstoj avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov ter razloge zanj kot tudi pomen in predvidene posledice take obdelave za vas;
– eno (brezplačno) kopijo osebnih podatkov v obliki, ki jo določite sami (če je zahteva podana z elektronskim sredstvom za komunikacijo in ne zahtevate drugače, se kopija zagotovi v elektronski obliki); za dodatne kopije, ki jih zahtevate, lahko zaračunamo razumno pristojbino ob upoštevanju stroškov;
– popravek netočnih osebnih podatkov;
– omejitev obdelave, kadar:
1. oporekate točnosti osebnih podatkov, in sicer za obdobje, ki nam omogoča preveriti točnost osebnih podatkov;
2. je obdelava nezakonita in nasprotujete izbrisu
osebnih podatkov ter namesto tega zahtevate omejitev njihove uporabe;
3. osebnih podatkov ne potrebujemo več za namene obdelave, pa jih vi potrebuje za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov;
– izbris vseh osebnih podatkov (pravica do pozabe), če so izpolnjene predpostavke iz člena 17. Splošne uredbe o varstvu podatkov, predvsem pa v primeru, kadar prekličete privolitev za obdelavo osebnih podatkov;
– izpis osebnih podatkov v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki, s pravico, da te podatke posredujete drugemu upravljavcu, ne da bi vas mi pri tem ovirali;
– prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno z oblikovanjem profilov;
– da za vas ne velja odločitev, ki temelji zgolj na avtomatizirani obdelavi, vključno z oblikovanjem profilov če so izpolnjene predpostavke iz člena 22. Splošne uredbe o varstvu podatkov.

B. pravico, da zoper nas vložite pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu, če menite, da obdelava vaših osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.

Postopek uveljavljanja pravic

Svoje zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko naslovite v pisni obliki na katerikoli kontakt, ki je naveden na vrhu tega dokumenta pod Upravljavec osebnih podatkov in kontaktni podatki.

Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko od vas zahtevamo dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrnemo le v primeru, da dokažemo, da vas ne moremo zanesljivo identificirati.

Na vašo zahtevo s katero uveljavljate svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki, moramo odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema vaše zahteve.

Komunikacija

Happy Planner Land bo z uporabnikom stopila v stik sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1. Oglasna elektronska in/ali SMS sporočila bodo jasno in nedvoumno  označena kot oglasna sporočila, pošiljatelj bo jasno razviden, različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne.

Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih in sicer bo jasno predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo Happy Planner Land izrecno spoštovala.

Pravno obvestilo

Spletna trgovina happyplannerland.com in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Znamka Happy Planner Land in logotip sta v lasti podjetja Happy Planner Land, Janja Fortin s.p..

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost, vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova janja.fortin@gmail.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Ponudniki bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Happy Planner Land se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Happy Planner Land prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

OBVEŠČANJE IN E-NOVIČKE

Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novičke občasno obveščamo o novostih na strani, novostih v ponudbi in promocijskih akcijah. Uporabnik se z zaključenim naročilom strinja, da ga do prostovoljne odjave prijavljamo na e-novičke. Ponudbnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novičk.

Spletna trgovina happyplannerland.com pa je seveda VEDNO odprta!

PRAVILNIK SPLETNIH NAGRADNIH IGER Happy Planner Land

Organizator nagradnih iger je podjetje Happy Planner Land, Janja Fortin s.p..

1. Pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, razen tistih, ki so zaposleni pri organizatorju te nagradne igre.

2. Kako sodelovati v nagradni igri

Odgovorite na nagradno vprašanje, če je le-to postavljeno in vpišite obvezne podatke (ime, e-naslov).

3. Podelitev nagrad

Nagrado prejme tisti, ki ga bo določil računalniški žreb ob prisotnosti 3 članske komisije. V nagradni igri sodelujejo vsi pravilno poslani odgovori, ki ustrezajo pogojem, navedenim pod točko 2. in ki bodo prispeli do konca trajanja posamezne nagrade igre. Nagradno žrebanje bo potekalo prvi delovni dan po koncu nagraden igre v prostorih podjetja Happy Planner Land, Janja Fortin s.p..

4. Izplačilo nagrade v gotovini in prenos nagrade

Zamenjava nagrade za gotovino ni možna. Prenos nagrade na tretjo osebo ni možen.

5. Davki in akontacija dohodnine

Nagrada je vredna manj kot 42 EUR, zato akontacije dohodnine ni potrebno odvesti.

6. Obvestilo in dostava nagrad

Pred izročitvijo nagrad organizator nagradne igre kontaktira nagrajence, da mu v roku 30 dni posredujejo še preostale potrebne osebne podatke: ime in priimek, naslov, telefonsko številko. Prejemnik nagrade bo le-to nato prejel po pošti.

7. Odgovornost

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi, ki bo navedena na izpolnjenemu obrazcu. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo.

8. Pravila nagradne igre

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti, štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

9. Uporaba osebnih podatkov

Nagrajenci nagradne igre dovoljujejo objavo posredovanih osebnih podatkov (imena in priimka) na spletni (happyplannerland.com) in facebook (https://www.facebook.com/happyplannerland/ ) strani Happy Planner Land. Seznam nagrajencev hrani podjetje Happy Planner Land, Janja Fortin s.p..  S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007). Z sodelovanjem v nagradna igri dovoli obdelavo podatkov v oglaševalske namene.

10. Preklic sodelovanja

Sodelujoči lahko kadarkoli zahteva preklic sodelovanja v nagradni igri. Odstranitev sodelujoči zahteva pisno na naslov organizatorja: Happy Planner Land, Janja Fortin s.p.

11. Reševanje pritožb

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

12. Končne določbe

Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na facebook strani Happy Planner Land in na spletni strani happyplannerland.com

SPLOŠNI POGOJI ZA KORIŠČENJE UGODNOSTI KUPONOV IZ POROČNEGA PLANERJA HAPPY PLANNER LAND

Ti pogoji urejajo pravila unovčenja kuponov priloženih v poročnem planerju za določeno ugodnost pri na kuponu navedenih ponudnikih v Sloveniji.

Pogoji unovčenja kuponov

Kuponi priloženi v poročnem planerju se lahko unovčijo pri ponudnikih navedenih na kuponih pod pogoji, ki so opredeljeni na njih, pri nakupu izdelkov in/ali storitev, ki so izrecno navedeni oziroma opisani na kuponu. Če so za unovčitev kupona določeni posebni pogoji, tako da so zapisani na samem kuponu, se kupon lahko unovči le pod temi pogoji. Prav tako je na kuponu označen rok za njegovo unovčenje – uveljavitev ugodnosti, pridobljenih s prevzemom kupona. Kupon lahko izkoristite najkasneje v enem letu od meseca natisa kupona, ki je napisan na kuponu in priložen poročnemu planerju v poročni škatli. Po poteku roka za unovčenje kupona, pri ponudnikih ne bo sprejet in poskus njegove unovčitve ne bo uspešen.

Zamenjava kupona za gotovino ni mogoča. Prav tako ni mogoče denarno izplačilo razlike v vrednosti prihranka pri nakupu. Unovčitve kupona ni mogoče kombinirati z ostalimi ugodnostmi. Popusti oziroma akcije se med sabo tudi ne seštevajo, pač pa se med sabo izključujejo, razen, če bi bilo na samem kuponu določeno drugače.

Tiskan kupon, ki je priložen poročnemu planerju v poročni škatli se lahko unovči z obvezno predhodno rezervacijo storitve in predložitvijo kupona pri ponudniku, ki je naveden na kuponu, ob plačilu blaga.

Kupon je unovčljiv v primeru, da je predhodno rezerviran termin še na voljo in do razprodaje zalog. Za že zasedene termine in posledično nemogoče koriščenje kateregakoli od priloženih kuponov, Happy Planner Land, Janja Fortin s.p. ne odgovarja.

Ekipa Happy Planner Land ti želi prijetno nakupovanje.

 


sl_SISL
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty