♡ Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 50 €‎ ♡
Spletna trgovina je zaprta od 1.9. do 8.9., vsa naročila oddana do 31.8., bodo odposlana še pred zaprtjem.

POROČNI PLANER | Digital

18,50 

Vrhunski poročni planer, ki vključuje 200 digitalnih strani seznamov, delovnih listov in checklist s 500+ hiperpovezavami, ki vam bodo v pomoč pri krmarjenju po planerju in načrtovanju popolne poroke od začetka do srečno do konca!

Kaj je vključeno?

200 strani koristnih virov za načrtovanje porok s 500+ hiperpovezavami, ki vam bodo v pomoč pri krmarjenju po načrtovalcu
12 poglavij s kontrolnim seznamom: od zaroke do poroke
15 kategorij načrtovanja poroke
Mesečni koledarji brez datuma in sledilci aktivnosti za 12 mesecev
Preprosto dodajte fotografije, da boste ves svoj poročni navdih obdržali na enem mestu.

Ne glede na to, ali iščete obsežen vodnik za načrtovanje dneva, samo poročni kontrolni seznam ali preprost zvezek za zapisovanje svojih zamisli, je digitalni planer popolna izbira za vas. Planner vas bo vodil skozi 12+ mesečni proces načrtovanja vaše sanjske poroke in vam pomagal upravljati svoj čas in naloge – vse do velikega dne in še naprej; od majhnih podrobnosti do velikih stvari. Označite svoje naloge in zapišite svoje ideje. Če bosta sledila planerju, bosta zagotovo imela več časa za uživanje v samem procesu načrtovanja poroke in kar je najpomembneje, za uživanje v družbi drug drugega!

Planer vas bo vodil skozi vse potrebne aktivnosti, ki jih je treba opraviti točno pred poroko. Od izbire popolnega prizorišča in prodajalcev, tort in cvetličnih aranžmajev do proračuna in načrtovanja medenih tednov, oblikovanja vabil, poročnih oblačil in prevoza, daril, poročnih zaobljub in še veliko več. Popelje vaju srečno do konca vajinih dni. Popolna digitalna spominska knjiga, ki bo trajala vse življenje, opremljena s fotografijami in zgodbami, da razmislite o vsaki najmanjši podrobnosti iz vašega popolnega dne. Intuitiven in uporabniku prijazen dizajn je združen s 500+ hiperpovezavami, vodniki in kontrolnimi seznami, zaradi česar je zelo učinkovit planer, ki vam pomaga načrtovati sanjsko poroko brez stresa.

Ta digitalni planer porok vas bo organiziral in poskrbel, da ne boste nikoli zamudili nobene podrobnosti.

KAKO DELUJE:

• Po nakupu boste na vaš email prejeli PDF obrazca skupaj z PDF-DATOTEKO s POVEZAVO do vašega planerja na mojem google disku.
• Prenesite PDF in ga shranite v telefon ali iPad. Odprite v Goodnotes in začnite uporabljati. Ali pa ga prenesite na svoj računalnik in ga natisnite.

 

POMEMBNO – PREBERITE:

– To je DIGITALNI IZDELEK, kar pomeni, da vam NOBEEN fizični izdelek ne bo poslan.
– Ta planer je bil ustvarjen za uporabo v aplikaciji za zapisovanje (kot sta GoodNotes ali Notability) in v iPadu/tabličnem računalniku z Apple Pencil/Stylusom. Ti dodatki NISO vključeni v ta nakup.
– Zaradi digitalne narave tega izdelka so VSE PRODAJE KONČNE. To pomeni, da zahtevkov za vračila, zamenjave ali preklice ni mogoče sprejeti. Prosimo, da izdelek natančno preučite, preden oddate naročilo, in mi pred nakupom postavite VSE vprašanje, ki vam pride na misel.
– Upoštevajte, da trenutno NE sprejemam nobenih zahtev za prilagajanje ali spremembe.
– Ta planer je SAMO ZA OSEBNO UPORABO. Tega izdelka ali katerega koli izdelka Happy Digital Plana NE smete deliti, prodajati, spreminjati ali posnemati. Z nakupom tega seznama se strinjate s pravilniki moje trgovine.

Če imate kakršna koli vprašanja, mi prosim pošljite sporočilo pred nakupom! ????

Rated 0 out of 5
None Bela darilna škatla +7,00 € Črna darilna škatla +7,00 €
sl_SISL
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty