♡ Brezplačna dostava za vse nakupe nad 50 € ♡
Od 10.-26.9. bodo zaradi dopusta vsi paketi odposlani enkrat tedensko ob četrtkih.

POROČNI PLANER - tvoj osebni organizator poroke

Poročni planer te po korakih vodi do poroke tvojih sanj!

Kljub temu, da je poročni dan eden izmed najbolj vznemirljivih trenutkov vajinega zaljubljenega življenja vemo, da je to tudi eden izmed najbolj stresnih časov. Za vaju smo zato pripravili POROČNI PLANER, ki vsebuje vse kar potrebujeta, da lahko uživata v samem procesu načrtovanja poroke svojih sanj in najpomembneje, uživata v družbi drug z drugim! (1)

PRIHRANITA ČAS

Planer vaju po korakih vodi skozi 12+ mesecev postopka načrtovanja vajine sanjske poroke; od majhnih podrobnosti do velikih stvari.

PRIHRANITA DENAR

Vsebuje 8 ekskluzivnimi kuponi ugodnosti, ki jih lahko vnovčita pri preverjenih slovenskih poročnih ponudnikih.

USTVARITA VEČNI SPOMIN

Z vsemi podrobnostmi in idejami shranita v prefinjeno škatlo in ohranita čudovit spomin na edinstven dogodek v vajinem življenju.

Za še dodatno motivacijo in pomoč vsebuje vrsto izjemnih ponudnikov in njihovih ekskluzivnih poročnih ponudb. V poročni škatli je priloženih 8 kuponov ugodnosti, s katerimi lahko unovčita popuste na njihove storitve in izdelke in s tem prihranita do 500 evrov. Spodaj lahko najdete vse ponudnike in n anjihovi spletni strani pregledate njihovo bogato ponudbo.

Najdeta kupon v vrednosti 100 € za nakup moške poročne obleke v poročnem salonu Poročni kotiček.

V njem najdeta tudi kupon z nakup poročne torte in slaščic iz pod slaščičarske mojstrice Maje ter kupon na zaročno, poročno in pa družinsko ali nosečniško fotografiranje pri fotografoma Janu in Evi, ki bosta v objektiv zagotovo ujela magične in pristne momente.

Vključen je tudi kupon za najem najbolj luštnega roza poročnega vozila Ladybug in popust na nakup ročno in po meri izdelanih čudovitih poročnih prstanov pri Zmay Jewelry.

Najdeta lahko tudi  kupon za cenejše razvajanje: manikura, spray tan in oblikovanje obrvi pri vsem dobro poznani mojstrici Viki Leški ter kupon za catering hrane pri VIVO Catering.

Ker je doma najlepše pa v poročnem planerju najdete tudi romantičen paket za oddih v glamping resortu Chateau Ramšak pripravljen posebej za mladoporočenca.

Če jih želite še podrobneje spoznati, si preberi o njih vse na blogu spodaj.

Čudovito darilo za kogarkoli

Naroči ga zase ali pa ga podari kot darilo svoji sestri, sestrični in prijateljici. Olajšaj si načrtovanje in organiziraj poroko svojih sanj!

Ne skrbi, darilo zavije Happy Plan

sl_SISL
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty