♡ Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 40 €‎ ♡
Vsa prednaročila bodo odposlana do najkasneje konec novembra 2023.

Get in shape • INSERTI

12,90 

Naši inserti za agendo “Get in shape” so popoln dodatek, ki ti bo pomagal ostati zvesta tvojim gibalnim ciljem. Z 52 listi v kompletu za celotno leto, posebej oblikovanimi za sledenje obrokom, vadbi skupaj s priročnim nakupovalnim seznamom, so nepogrešljivi za tiste, ki želijo svoje dobro počutje postaviti na prvo mesto.

Vsak list je skrbno oblikovan, da zagotavlja dovolj prostora za beleženje tvojih dnevnih obrokov, vključno z zajtrkom, kosilom, večerjo in prigrizki. Podrobno beleži kalorični vnos, da zagotovite uravnoteženo in zdravo prehrano.

Spremljaj svojo telesno aktivnost in se motiviraj s svojimi dosežki ter izboljšavami skozi čas.

Da ti olajšamo življenje, inserti vključujejo tudi priročen nakupovalni seznam. Zapiši kaj ti manjka v hladilniku in načrtuj obroke vnaprej, da si zagotoviš vse potrebne sestavine za pripravo hranljivih in okusnih obrokov.

Inserti so oblikovani tako, da se s svojimi 6 luknjami popolnoma prilegajo vsaki A5 agendi. Preprosto jih dodaj svoji obstoječi agendi in uživaj v priročnosti. Prevzemi nadzor nad svojim dobrom počutjem in napreduj proti svojim kondicijskim ciljem. Ostani organizirana, motivirana in enostavno prevzemi zdrav življenjski slog.

Opomba: Inserti so namenjeni uporabi s A5 agendami in ne vključujejo same agende.

Rated 0 out of 5
(0 mnenj strank)
sl_SISL
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty