♡ Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 40 €‎ ♡
Vsa prednaročila bodo odposlana do najkasneje konec novembra 2023.

Tedenski pregled po urah • INSERTI

12,90 

Popestri svoje načrtovanje z našimi tedenskimi nedatiranimi listi s urnikom na urah, posebej zasnovanimi za tvojo A5 agendo. Vsak komplet vsebuje 50 listov, ki ti omogočajo obilico prostora za organiziranje tvojega tedenskega urnika, sestankov in opravkov na podroben in učinkovit način.

Ključne značilnosti:

 1. Nedatirana oblika: Ti listi niso datirani, kar ti omogoča, da jih začneš uporabljati kadarkoli v letu. Prilagodljivost je na dosegu tvojih rok!
 2. Urnik na urah: Načrtuj svoje dneve po urah s pomočjo priročnih urnih odsekov od 6:00 – 22:00. Spremljaj svoje sestanke in pomembne dogodke skozi celoten teden.
 3. Teden na dveh straneh: Omogoča celovit pregled celotnega tedna. Na en pogled si lahko enostavno predstavljaš svoj urnik.
 4. Premium kakovost: Listi so izdelani iz visokokakovostnega papirja, ki je trden in vzdržljiv. Zdržijo vsakodnevno uporabo in zagotavljajo, da vaši načrti ostanejo nedotaknjeni.
 5. Preluknjani s 6 luknjami: Listi imajo šest lukenj, ki popolnoma ustrezajo katerikoli A5 agendi. Preprosto jih vstaviš in uživaš v brezhibni integraciji v tvoj sistem načrtovanja.

Ostani organiziran, izkoristi svoj čas in doseži svoje cilje brez napora z našimi tedenskimi nedatiranimi listi s urnikom po urah. Ne glede na to, ali si študentka, lastnica svojega podjetja ali polno zaposlena mamica, je ta paket popolni sopotnik za izboljšanje tvoje produktivnosti in učinkovitosti. Investirajte v svoje načrtovanje že danes in doživite razliko, ki jo lahko naši tedenski nedatirani listi s urnikom na urah naredijo pri ohranjanju vašega urnika pod nadzorom!

Opomba: Ta izdelek vključuje 50 posameznih listov. Agenda in vsi drugi dodatki, prikazani na slikah, so zgolj za ilustrativne namene in niso vključeni.

Rated 0 out of 5
(0 mnenj strank)
sl_SISL
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty